Informatie Analist|Business Consultant

GRAPE

Grape

In 1994 is Grape gestart op het gebied van administratie en ICT. Met een zeer divers soort klanten heb ik implementaties gerealiseerd maar ook advies gegeven of "training on the job. In 2013 ben ik in loondienst gegaan maar sinds 2 januari 2020 toch weer Grape opgestart. 

Ik ben een bruggenbouwer, zeg maar de missing link tussen business en IT. Hierbij ben ik iemand die rekening houd met toekomstige ontwikkelingen die interessant kunnen zijn voor het bedrijf. Ik houd ervan om mensen te motiveren, enthousiasmeren en zo een team/afdeling/organisatie in beweging te krijgen.

Sinds een aantal jaren ben ik mij, als Business Consultant /Informatie Analist toe gaan leggen op het verbeteren van processen en zorgen voor een effectievere workflow in de organisatie. Daarnaast heb ik een adviserende rol gehad in het migreren van software en adviseren rondom toekomstige mogelijkheden.  

Ik kom het best tot mijn recht in een technische omgeving waar nog veel werk verzet moet worden, maar wel met een oog voor de kosten/baten analyse . Resultaat is wel de punt op mijn horizon en wil dit graag met anderen bereiken. Door lef en creativiteit weet ik meestal zaken te realiseren